Cum comanzi un produs Rodion

Comanda un cadou personalizat pentru cineva drag

Comanda un cadou personalizat pentru cineva drag. De acum este ceva mult mai simplu!

In SHOP ai tot felul de produse personalizate, organizate in meniu pe categorii: ceasuri, suporturi si cuiere, marturii pentru nunta si botez si ambalaje potrivite, semne de carte, minicanvasuri si tablouri, jocuri si activitati pentru copii, placute si tablite, cutii din lemn.

Ai la dispozitie un filtru dupa tematica, le-am organizat pentru tine in functie de ocazie si destinatar: pentru aniversare, cununie, botez, taierea motului, Craciun, baby shower, Valentine’s Day, pentru nasi, bunica, prietena, mama sau sora ta, pentru un cuplu apropiat, pentru el sau pentru ea.

Daca te ajuta, poti cauta si dupa dimensiune.

La fiecare produs, sunt specificate dimensiunile, materialele, caracteristicile, pretul si, daca e cazul, optiunile pentru modul de prindere. Nu trebuie decat sa intri in formularul de comanda si sa completezi campurile de aici. Ai aici posibilitatea de a ne spune caracteristicile de persnalizare. Te vom contacta cat de repede pentru stabilirea tuturor detaliilor!

Iar daca iti doresti un produs cu totul si cu totul nou sau detaliile de personalizare sunt mai complexe, iti recomandam sa ne trimiti un mesaj pe pagina de contact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.