Cum comanzi un produs Rodion

Comanda un cadou personalizat pentru cineva drag. Este foarte simplu!

  • ALEGE OPTIUNILE DORITE

Ai ales un model? La fiecare, sunt specificate caracteristicile, iar la anumite produse, poti alege dimensiunea, culoarea, componenta si alte optiuni disponibile.

  • PERSONALIZEAZA PRODUSUL

In campul PERSONALIZARE, poti completa orice detalii legate de text, culori, nume, data si alte preferinte ori modificari fata de model. Daca iti place asa cum este in model, nu trebuie sa completezi nimic, vom reface modelul de pe site. NU UITA! Pentru comenzile personalizate, lucram cu avans 50%, dar nu mai putin de 50 lei. Comenzile personalizate sub 50 lei se platesc integral inainte de executie.

  • COMPLETEAZA FORMULARUL DE COMADA

Este esential sa ne furnizezi INFORMATII CORECTE si sa completezi cu atentie TOATE CAMPURILE FORMULARULUI, pentru ca nu putem onora comenzile care nu contin toate datele necesare livrarii.

IMPORTANT! Completeaza TERMENUL MAXIM la care vrei sa primesti produsele. Pentru ca majoritatea se lucreaza dupa primirea comenzii, vom confirma cu fiecare in parte detaliile, in functie de volumul de lucru. In maximum 48 de ore, vei primi un mesaj personalizat din partea noastra. Doar atunci, comanda este confirmata!

  • ALEGE MODALITATEA DE LIVRARE SI PLATA

Livram oriunde in tara, prin FAN COURIER sau POSTA ROMANA. Ai la dispozitie urmatoarele optiuni:

  • curier cu plata in cont (OP anterior livrarii) – 17 lei
  • curier cu plata numerar ramburs (la livrare) – 23 lei
  • posta cu plata in cont (OP anterior livrarii) – 8 lei
  • posta cu plata numerar ramburs (la livrare) – 13 lei
  • ridicare personala (Bucuresti, zona Berceni – Str. Huedin nr. 19)

Poti vedea aici toate detaliile.

Tarifele de livrare sunt valabile pentru trimiteri standard. Pentru livrarile prin Fan Courier in afara ariei de acoperire, se va calcula tariful individual, iar plata se va face in integral in avans. VERIFICA AICI DACA TE AFLI IN ARIA DE ACOPERIRE STANDARD. Prin curier, coletul ajunge de obicei a doua zi lucratoare de la expediere, prin Posta Romana in 2-5 zile lucratoare (durata efectiva de transport depinde de furnizorii serviciilor de transport).

  • FOLOSESTE FILTRELE

In SHOP gasesti o varietate de produse personalizate, organizate in meniu pe categorii: ceasuri, cuiere, semne de carte, marturii, cutii din lemn, aranjamente etc. Ai la dispozitie un filtru dupa tematica, le-am organizat pentru tine in functie de ocazie si destinatar.

Am creat pentru tine cadouri personalizate pictate manual pentru ca ne place sa credem ca fiecare cadou spune o poveste speciala. Texte cu poveste!

Comanda un cadou personalizat pentru cineva drag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *