Ce inseamna conceptul Rodion

Conceptul Rodion cadouri personalizate cu texte nume si culori

Conceptul Rodion cadouri personalizate cu texte nume si culori

Multi dintre noi am cautat la un moment dat sau cu diferite ocazii cadouri personalizate, unice, originale. Cu mesajele care credem ca s-ar potrivi destinatarului, care l-ar motiva sau l-ar inveseli. Poate am cumparat produse handmade facute pe comanda pentru cineva. Pentru ca ne place sa surprindem cu cadouri custom made – este, pana la urma, esenta oricarui cadou original.

Rodion picteaza de cand se stie. Experimenteaza. Cauta texte cu substanta, citate interesante si glume bune. De asta e atent tot timpul, le selecteaza si le retine pe cele care ii plac.

Rodion a creat un concept cu totul nou, prin care lucreaza produse personalizate cu mesaje si ilustrari potrivite pentru ocazii speciale. Toate sunt handmade, pictate manual si unicat sau in serie mica si foarte mica, majoritatea pe comanda, personalizabile ca dimensiune, suport, accesorii, format, culori, mesaj, ilustrare, compozitie etc.

Rodion a reinterpretat pictura pe panza, pe care a introdus-o in produsele concepute 100% de el, printr-un mix de tehnici si un proces complex, dezvoltat in ani de exercitiu si experiment. Ceasuri inramate, pentru etajera, si pe canvas, de pus pe perete sau in suport din fier forjat. Suporturi tip cuier pictate direct pe canvas si accesorizate dupa preferinte. Semne de carte pictate pe panza, atasate pe carton asortat. Marturii pentru nunta si botez, pictate pe minipanza de pictura, magnetice, personalizate si adaptate tematicii, cu ambalaje potrivite. Guest bookuri speciale: pe o parte placuta pictata, iar pe spate guest book cu file asortate. Placute motivationale si pentru diferite ocazii, cu mesaje si ilustrari personalizate. Cutii din lemn pentru mici amintiri, bijuterii sau evenimente speciale, pictate pe panza de pictura incastarata in capac. Tablouri si minicanvasuri cu diverse ilustrari si mesaje. Jocuri pentru copii de varste diferite, personalizate cu nume. Si multe alte idei inca in lucru.

Toate in cutii de carton asortate, gata de oferit cadou.

Conceptul Rodion cadouri personalizate cu texte nume si culori

Conceptul Rodion cadouri personalizate cu texte nume si culori.

Ne puteti vedea produsele si pe pagina https://www.facebook.com/rodionbutic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.