Cum se poate personaliza un produs

Produse personalizate dupa preferintele tale cadouri inedite

Produse personalizate dupa preferintele tale cadouri inedite

Oricare model de produs poate fi lucrat cu mesajul si culorile dorite, personalizat cu nume sau data (bineinteles in limita spatiului). Un mesaj motivational sau de multumire, o strofa dintr-un cantec sau o poezie, un citat, numele cuiva drag, caracteristicile zodiei, data nuntii, a botezului sau o gluma buna.

Doi prieteni care se casatoresc, sotul mult iubit, o proaspata mamica, un prieten fotograf, o sora absolventa. Draga mama sau bunicuta duioasa, o prietena pe care vrei sa o incurajezi cand plange, nasii care sunt mereu alaturi de tine. Pentru toate exista idei speciale si mesaje cu poveste. Aici gasesti multe, multe povesti originale.

Rodion lucreaza pe panze de diferite dimensiuni (de la 6×6 cm pana la 70×100 cm si chiar mai mare) si formate (rotund, dreptunghi, patrat, triunghi). Inramate, pe canvas, pe mucava panzata si multe altele. Te poti consulta cu Rodion pentru a gasi formatul si suportul cele mai bune pentru ideea ta.

Pentru produsele custom made 100%, Rodion lucreaza mult la conceptie si compozitie. Impreuna cu tine, stabileste textul, lucreaza la ilustrare, alege culorile, fonturile si dimensiunea. Apoi transpunerea pe panza a compozitiei este partea concreta a procesului.

Specifica detaliile de personalizare in formularul de comanda sau scrie-i lui Rodion la ce te-ai gandit.

Produse personalizate dupa preferintele tare cadouri inedite

Produse personalizate dupa preferintele tale cadouri inedite.

Ne puteti vedea produsele si pe pagina https://www.facebook.com/rodionbutic

Cadouri personalizate cu mesaje, produse personalizate cu mesaj, obiecte personalizate cu mesaj, cadouri inedite, cadouri originale. Cadouri personalizate cu text, produse personalizate cu text, obiecte personalizate cu text, ceasuri personalizate, cutii personalizate, cutii taierea motului personalizate, semne de carte personalizate, marturii nunta personalizate.Mrturii botez personalizate, cadouri handmade personalizate, ceasuri handmade personalizate, ceasuri pictate personalizate, marturii pictate personalizate, semne de carte pictate personalizate. Cadou pentru nasi personalizat, cadou pentru medic personalizat, cadou aniversare personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.