Cod produs (ex. 0512) si cantitate* - daca doresti mai multe produse, mentioneaza toate codurile si cantitatile cu virgula

Personalizare (daca doresti ceva modificat - culoare, dimensiune, mesaj sau alte cerinte)

Data la care vrei sa ajunga produsul la tine*

Modalitate de livrare* - alege varianta dorita

Nume intreg si adresa completa*

Numar de telefon*

Adresa e-mail*

Dupa ce trimiti comanda, in maximum 24 de ore te vom contacta pentru confirmarea ei si stabilirea altor detalii, astfel incat sa ti-o putem trimite in cel mai scurt timp. De aceea, te rugam sa ne furnizezi informatii complete si corecte si sa iti urmaresti e-mailul (inclusiv in SPAM). Comanda ta va fi in lucru doar daca primesti confirmarea noastra, altfel te rugam sa revii cu un mesaj.
Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile expediate cu Fan Courier (pentru orasele aflate in aria de acoperire a acestuia, colete standard cu dimensiuni maxime de 40x30x5 cm) sau prin Posta Romana. Daca doresti livrarea cu un alt curier, te rugam sa mentionezi acest lucru.
Prin curier, coletul ajunge de obicei a doua zi lucratoare de la expediere, iar prin Posta Romana in 2-5 zile lucratoare (durata efectiva de livrare depinde de furnizorii serviciilor de transport).

Pentru ca majoritatea produselor se lucreaza dupa primirea comenzii, te rugam sa iei in calcul durata realizarii produsului (in functie de gradul de incarcare din perioada respectiva) si durata transportului. Mai multe in sectiunea Modalitate de livrare.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, in conformitate cu Termenii si conditiile de utilizare.
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, in conformitate cu Politica de confidentialitate si Prelucrarea datelor cu caracter personal.
Am peste 16 ani.