modalitate de livrare

Livrarea produselor se poate face oriunde in tara. Pretul afisat pe site nu include costurile de transport. Ai la dispozitie urmatoarele optiuni de livrare:

– ridicare comanda in Bucuresti (sector 4, zona Berceni, Str. Huedin nr. 19) la o data si interval orar stabilite de comun acord, dupa finalizarea comenzii;

– curier rapid + transfer bancar (anterior livrarii) – aproximativ 17 lei pentru colet standard;

– curier rapid + ramburs – aproximativ 23 lei pentru colet standard;

– Posta Romana + transfer bancar (anterior livrarii) – aproximativ 6 lei pentru colet standard;

– Posta Romana + ramburs – aproximativ 12 lei pentru colet standard;

– in anumite cazuri, doar in functie de disponibilitate si doar in Bucuresti, se poate stabili de comun acord o locatie de predare a comenzii

* Tarifele se refera la coletele de dimeniuni frecvente pentru produsele noastre (maximum 40x30x5 cm, maximum 1 kg), pentru coletele mai mari se pretul se calculeaza individual si ti-l vom spune cand expediem coletul.

** La plata prin tranfer bancar, se poate aplica un comision in functie de banca.

*** Atentie! Recomandam plata prin transfer bancar. La plata numerar la ghiseul bancii, banca percepe un comision de aproximativ 10-15 lei/0.5% din valoare (comisionul nu este inclus in pret).

**** Coletul trimis prin curier ajunge de obicei a doua zi lucratoare de la trimiterea acestuia. Prin Posta Romana ajunge de obicei in 2-5 zile lucratoare. Avand in vedere ca transportul este un serviciu externalizat, Rodion butic nu poate fi facut responsabil pentru intarzierea livrarii coletului sau disparitia acestuia. In perioadele aglomerate ale anului (ex. Craciun, Black Friday), se pot inregistra intarzieri la expeditiilor care nu depind de activitatea Rodion butic.

Iti vom comunica pretul exact al expeditiei la momentul pregatirii coletului pentru livrare. Poti opta intre plata la expeditor (caz in care valoarea transportului va fi inclusa in valoarea facturii) sau la destinatar.

Rodion butic trimite coletele prin Fan Courier. Tarifele de livrare sunt valabile pentru comenzile livrate cu Fan Courier si pentru orasele aflate in aria de acoperire a acestuia. Kilometrii suplimentari se taxeaza suplimentar, costurile exacte iti vor fi comunicate dupa caz. Din noiembrie 2018, Fan Courier a introdus o taxa suplimentara de 8 lei pentru livrare sambata.

In cazul in care preferi un alt curier, poti solicita acest lucru.

Pentru ca aproape toate produsele se realizeaza doar pe comanda (nefiind deja in stoc), termenul de livrare se stabileste cu fiecare client, in functie de disponibilitate si termenul solicitat de tine. Timpul mediu de realizare a unui produs este de 1-2 saptamani (2-6 saptamani pentru comenzi tip marturii de nunta sau botez), insa exista situatii in care comanda poate fi gata in 2 zile sau situatii in care comanda se plaseaza cu 2 luni inainte. Produsele se livreaza maxim la termenul specificat de tine, doar dupa confirmarea de ambele parti a comenzii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, se va aplica procedura practicata de curier. Contravaloarea unui noi transport va fi sarcina clientului.

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare, alaturi de asumarea acestor Termeni si conditii.

Rodion butic isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze o comanda in cazuri de forta majora sau din motive obiective, pe care ti le vom comunica in timp util. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Rodion butic fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Rodion butic de la client.