modalitate de plata

Plata produselor comandate pe site se poate efectua astfel:

– transfer bancar sau depunere numerar in contul Rodion butic, conform datelor inscrise pe factura transmisa;

– ramburs la primirea coletului, in cazul livrarii comenzii prin curier rapid sau Posta Romana, cu suportarea de catre client a taxei de ramburs.

La preturile afisate pe site, se adauga costurile de livrare, conform tarifelor prezentate la capitolul „Livrare”.

* La plata prin tranfer bancar, se poate aplica un comision in functie de banca.

** Atentie! Recomandam plata prin transfer bancar. La plata numerar la ghiseul bancii, banca percepe un comision de aproximativ 10-15 lei/0.5% din valoare (comisionul nu este inclus in pret).

Modalitatea si transele de plata vor fi stabilite de comun acord cu fiecare client. Rodion butic isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans (partial sau integral), prin modalitatile precizate anterior. Ai obligatia sa furnizezi toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Preturile afisate pe site pot suferi modificari, insa va fi luat in considerare pretul produsului la momentul confirmarii comenzii. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii comenzii ca ferma. Preturile prezentate la fiecare produs includ TVA si nu includ costurile de livrare.

Rodion butic nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. Daca pretul produsului sau alte caracteristici ale produsului au fost introduse gresit, Rodion butic va anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta in site. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate ulterior cu echipa Rodion butic.