Ce inseamna conceptul Rodion

Conceptul Rodion cadouri personalizate cu texte nume si culori

Multi dintre noi cautam cadouri personalizate, unice, originale. Cu mesajele potrivite destinatarului, care l-ar motiva, emotiona sau amuza. Poate cautam produse handmade, lucrate pe comanda. Pentru ca ne place sa surprindem cu cadouri custom made – este, pana la urma, esenta oricarui cadou original.

Noi, cei de la Rodion, pictam de cand ne stim. Experimentam. Cautam texte cu substanta, citate interesante si glume bune, le selectam si le folosim pe cele mai misto. Cream mesaje personalizate.

Am creat si dezvoltat un concept nou, prin care lucram produse personalizate cu mesaje si ilustrari potrivite pentru ocazii speciale. Toate sunt handmade, pictate manual si unicat sau in serie mica si foarte mica, majoritatea pe comanda, personalizabile ca dimensiune, suport, accesorii, format, culori, mesaj, ilustrare, compozitie etc.

Rodion a reinterpretat pictura pe panza, pe care a introdus-o in produsele concepute 100% de el, printr-un mix de tehnici si un proces complex, dezvoltat in ani de exercitiu si experiment. Ceasuri inramate si pe canvas, de pus pe perete sau intr-un suport chic. Cuiere pictate direct pe canvas si accesorizate dupa preferinte. Semne de carte pictate pe panza, atasate pe carton asortat. Marturii pentru nunta si botez, pictate pe lemn, magnetice, personalizate si adaptate tematicii. Guest bookuri speciale: pe o parte placuta pictata, iar pe spate guest book cu file asortate. Placute motivationale si pentru diferite ocazii, cu mesaje si ilustrari personalizate. Cutii din lemn pentru mici amintiri, bijuterii sau evenimente speciale. Tablouri si minicanvasuri cu diverse ilustrari si mesaje.

Toate in cutii de cadou, gata de oferit cadou.

Conceptul Rodion cadouri personalizate cu texte nume si culori

Conceptul Rodion cadouri personalizate cu texte nume si culori.

Ne puteti vedea produsele si pe pagina https://www.facebook.com/rodionbutic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.