Cum se poate personaliza un produs

Cutie amintiri fetita pictata manual personalizata cu nume si mesaj

Produse personalizate dupa preferintele tale cadouri inedite

Alege un model sau o idee din magazinul Rodion. Daca iti place asa cum este in prezentare, super! Refacem modelul ca acolo. Daca il doresti modificat, spune cum anume ti-ai dori si cautam o solutie. Cele mai multe dintre modelele prezentate in magazin pot fi personalizate dupa preferintele tale – culori, text, dimensiune, format, suport. 

Text si culori: se lucreaza pe comanda cu mesajul si culorile dorite, personalizate cu nume sau data (bineinteles in limita spatiului). Un mesaj motivational sau de multumire, o strofa dintr-un cantec sau o poezie, un citat, numele cuiva drag, caracteristicile zodiei, data nuntii, a botezului sau o gluma buna. Doi prieteni care se casatoresc, sotul mult iubit, o proaspata mamica, un prieten fotograf, o sora absolventa. Draga mama sau bunicuta duioasa, o prietena pe care vrei sa o incurajezi cand plange, nasii care sunt mereu alaturi de tine. Pentru toate exista idei speciale si mesaje cu poveste. Aici gasesti multe, multe povesti originale.

Dimensiune si format: lucram panze de pictura si cutii de diferite dimensiuni (de la cativa centimetri, la canvasuri mari si cufere) si formate (rotund, dreptunghi, patrat, triunghi). Inramate, pe canvas, pe mucava panzata si multe altele. La fiecare produs sunt specifcate detaliile, poti preciza in comanda daca te intereseaza un alt format.

Specifica detaliile de personalizare in formularul de comanda sau scrie-i lui Rodion la ce te-ai gandit.

Produse personalizate dupa preferintele tare cadouri inedite

Produse personalizate dupa preferintele tale cadouri inedite.

Ne puteti vedea produsele si pe pagina https://www.facebook.com/rodionbutic

Cadouri personalizate cu mesaje, produse personalizate cu mesaj, obiecte personalizate cu mesaj, cadouri inedite, cadouri originale. Cadouri personalizate cu text, produse personalizate cu text, obiecte personalizate cu text, ceasuri personalizate, cutii personalizate, cutii taierea motului personalizate, semne de carte personalizate, marturii nunta personalizate.Mrturii botez personalizate, cadouri handmade personalizate, ceasuri handmade personalizate, ceasuri pictate personalizate, marturii pictate personalizate, semne de carte pictate personalizate. Cadou pentru nasi personalizat, cadou pentru medic personalizat, cadou aniversare personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.