Martisor 2021 – colectia „Bine ai venit, primavara!”

Martisoare originale lucrate manual

Martisoare originale lucrate manual isi fac deja loc in lista ta de cadouri primavaratice!

Stiai ca martisorul a fost inclus in lista reprezentantiva UNESCO a patrimoniului imaterial al umanitatii? El este simbolul sperantei adus de primavara si este una dintre cele mai frumoase traditii romanesti, inspirata de multe legende.

Traditia martisorului, pastrata cu bucurie

A darui un martisor cu inima curata unei persoane dragi inseamna sa indupleci Soarele sa-ti dea sanatate, frumusete, veselie, pofta de viata, iubire. 

Noi am deschis magazinul primaverii! O celebram cu o colectie vesela de martisoare pictate si cateva cuvinte simbolice, potrivite pentru fiecare. Ofera un simbol si o poveste, alege sa aduci zambete si un strop de primavara celor dragi! In plus, bucuria dureaza si dupa ce se aude cucul cantand sau vin berzele, pentru ca magnetul de pe spate il pastreaza la fel de proaspat tot anul.

Martisoarele nu se poarta doar la piept, primavara se poarta in suflet! Daruieste martisoare personalizate, cu semnificatie, cu emotie, cu bucurie. Soarele putin adormit va fi curand mai aprins si va aduce lumina florilor si viata naturii.

Asa s-au nascut si martisoarele Rodion, din curajul creatiei, emotia gandului frumos, mirosul lemnului si atingerea unei raze de soare 🙂 Martisoarele magnetice sunt toate pictate manual, pe lemn, lacuite cu grija si ambalate in cutiute individuale, cu snur traditional si etichete colorate.

Martisoare originale lucrate manual – o idee inedita pentru un cadou cu poveste

Martisoare tematice, cu texte alese: martisoare pentru cea mai buna prietena, pentru bunica, martisoare pentru educatoare si invatatoare, martisoare traditionale reinterpretate, martisoare pentru iubitori de pisicute, bufnite si catelusi, martisoare cu floricele – o colectie plina de culoare.

Nu uita, la o comanda de 10 magneti (indiferent de model, din colectia de anul acesta), primesti inca unul cadou!

Te invitam cu incredere sa le admiri in butic – martisoare originale lucrate manual. Stai aproape de noutati pe facebook!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *