Garantie si retur

Cadouri pictate pe comanda personalizate cu mesaje

Cadouri pictate pe comanda personalizate cu mesaje.

Ne puteti vedea produsele si pe pagina https://www.facebook.com/rodionbutic

Cadou personalizat, cadou handmade, cadou original, cadou inedit, cadou unicat, cadou deosebit. Cadou tematic, cadou cu mesaj, cadou altfel, cadou cu tema, cadou lucrat manual. Cadou de suflet, cadou amuzant, cadou funny, cadou haios, cadou pictat manual.
Cadouri personalizate, cadouri handmade, cadouri originale, cadouri inedite, cadouri unicat, cadouri deosebite. Cadouri tematice, cadouri cu mesaje, cadouri altfel, cadouri cu tema, cadouri lucrate manual. Cadouei de suflet, cadouri amuzante, cadouri funny, cadouri haioase, cadouri pictate manual.

Cadou medic, cadou pentru medic, cadou nasi, cadou pentru nasi, cadou prietena, cadou mama, cadou bunica. Cadou cadru didactic, cadou educatoare, cadou pentru educatoare, cadou invatatoare, cadou pentru invatatoare. Cadou profesor, cadou pentru profesor, cadou pentru doctor, cadou ginecolog. Cadou casa noua, cadou pentru casa noua, cadou nunta, cadou cununie, cadou casatorie. Cadou nunta de argint, cadou nunta de aur, cadou botez, cadou taierea motului, cadou aniversare. Cadou inceput de an, cadou sfarsit de an, cadou final de an, cadou absolvire, cadou an scolar.

Cadouri pictate pe comanda personalizate cu mesaje.

Cadouri pictate pe comanda personalizate cu mesaje
Cadouri pictate pe comanda personalizate cu mesaje

Cadouri medic, cadouri pentru medic, cadouri nasi, cadouri pentru nasi, cadouri prietena, cadouri mama, cadouri bunica. Cadouri cadre didactice, cadouri educatoare, cadouri pentru educatoare, cadouri invatatoare, cadouri pentru invatatoare. Cadouri profesori, cadouri pentru profesori, cadouri pentru doctori, cadouri ginecologi. Cadouri casa noua, cadouri pentru casa noua, cadouri nunta, cadouri cununie, cadouri casatorie. Cadouri nunta de argint, cadouri nunta de aur, cadouri botez, cadouri taierea motului, cadouri aniversare. Cadouri inceput de an, cadouri sfarsit de an, cadouri final de an, cadouri absolvire, cadouri an scolar. Cadouri pentru copii, cadouri copii, cadouri deosebite copii.

Cadouri casa noua, cadouri pentru casa noua, cadouri nunta, cadouri cununie, cadouri casatorie. Cadouri nunta de argint, cadouri nunta de aur, cadouri botez, cadouri taierea motului, cadouri aniversare. Cadouri inceput de an, cadouri sfarsit de an, cadouri final de an, cadouri absolvire, cadouri an scolar. Cadouri pentru copii, cadouri copii, cadouri deosebite copii.

comanda

Rodion butic le acorda clientilor sai o garantie comerciala in conformitate cu Legea nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, OUG nr. 174/2008, Ordonanta nr. 9/2016 si Ordonanta nr. 21/1992.

Garantia comerciala oferita nu afecteaza drepturile conferite consumatorului de legislatia in vigoare privind garantia legala de conformitate si garantia de viciu ascuns.

Observatie 1:

Se considera ca produsele nu sunt conforme cu contractul de vanzare-cumparare (in acest caz, plasarea comenzii de catre client si acceptarea acesteia de catre Rodion butic) daca nu corespund descrierii prezentate pe site si nu au aceleasi calitati ca produsele de aici, respectiv detaliilor stabilite prin comanda (ex. culoare, dimensiune, mesaj, pozitionarea elementelor, accesorii etc.). Trebuie precizat ca fiecare produs este o lucrare artistica, realizata manual, individual, prin refacerea modelului prezentat pe site. De aceea pot exista mici diferente de nuanta, textura, pozitionare a elementelor etc. care nu pot fi considerate neconformitati.

Observatie 2:

Tototodata, fiind lucrate manual, produsele pot prezenta unele mici imperfectiuni care nu pot fi considerate neconformitati. Insa nerespectarea specificatiilor de personalizare agreate pot fi considerate neconformitati. Totodata, vanzatorul nu este raspunzator de neconformitate daca demonstreaza ca nu a cunoscut si nu ar fi putut, in mod rezonabil, sa cunoasca aspectele de neconformitate.

Primul pas este sa ne informezi prin e-mail la adresa contact@rodionbutic.com cu privire la motivele si dovezile (acolo unde este posibil) neconformitatii produsului, legate de cele de mai sus.

Vei completa formularul de retur, pe care il vom analiza in cel mai scurt timp posibil.

În cazul lipsei conformitatii, ai dreptul de a ne solicita in primul rand repararea sau inlocuirea produsului, fara plata, cu exceptia situatiei in care masura este imposibila sau disproportionata. Fara plata inseamna toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile de transport, manopera, materiale utilizate si ambalare. In cazul in care defectiunea constatata poate fi remediata, vei primi instructiuni exacte in acest sens.

Daca defectiunea constatata a fost remediata, produsul nu va mai fi returnat. Poti solicita o reducere corespunzatoare sau returnarea banilor daca nu beneficiezi nici de repararea, nici de inlocuirea produsului, daca nu am luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila sau fara inconveniente semnificative pentru tine, dar nu si daca lipsa conformitatii este minora. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade rezonabile de timp, care nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care ne-ai adus la cunostinta lipsa de conformitate a produsului. In cazul repararii produsului, vor fi montate numai piese noi.

Mentiuni

Raspunderea Rodion butic privind garantia legala de conformitate este angajata daca lipsa de conformitate apare intr-un termen de 2 ani, calculat de la livrarea produsului. Pentru produsele a caror durata medie de utilizare este mai mica de 2 ani, termenul se reduce la aceasta durata. Ai obligatia sa ne informezi despre lipsa de conformitate in termen de două luni de la data la care ai constatat-o. La cerere, iti vom oferi certificatul de garantie in scris sau pe orice alt suport durabil, disponibil si accesibil.

Interventiile asupra produsului, manevrarea necorespunzatoare, lovirea/trantirea produsului, nerespectarea instructiunilor (acolo unde este cazul), precum si utilizarea acestuia in alte conditii decat cele pentru care a fost conceput conduc la anularea garantiei. De asemenea, NU POT FI RETURNATE PRODUSELE REALIZATE PE COMANDA SAU PERSONALIZATE IN MOD CLAR, cu exceptia celor neconforme, conform legislatiei in vigoare.

Garantia/service-ul produselor este asigurat de Rodion butic, la datele de contact care insotesc produsul si prezentate pe site.

Ceasuri

Te rugam sa citesti cu atentie si sa pastrezi instructiunile care insotesc coletul. Mecanismul functioneaza cu o baterie de 1,5 V.

Termenul de garantie comerciala este de 2 ani de la data livrarii produsului, pentru deficiente imputabile Rodion butic. Garantia legala de conformitate este conform art. 16 din Legea 449/2003. Lipsa de conformitate se remediaza prin reparare sau inlocuire fara costuri suplimentare ori restituirea contravalorii produsului/aplicarea de reduceri corespunzatoare . Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala sunt de maximum 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre client.

Durata medie de utilizare a ceasurilor este de 2 ani, cu conditia respectarii instructiunilor prezentate.

  • Instalare/amplasare: majoritatea ceasurilor vin cu reperele (limbile) nemontate si cu instructiuni de fixare a acestora, pentru a evita indoirea sau deplasarea de pe ax in timpul transportului. Limbile sunt sensibile, pot iesi de pe ax sau se pot indoi la o atingere necorespunzatoare, de aceea te rugam sa le tratezi cu mare atentie.
  • La ceasurile cu suport metalic, desfa cu atentie suportul fara sa il fortezi (se poate rupe) si fixeaza-l in suport. Ceasurile inramate stau in picioare pe rama lata. Nu amplasa ceasul langa sursa de caldura, pe suprafete fierbinti, cu scantei, langa flacara si alte surse de aprindere sau in mediu umed. Nu il aseza intr-un loc usor accesibil unde poate fi lovit sau daramat. Nu il lasa la indemana copiilor.
  • Potrivirea orei: potriveste ceasul doar din rotita mecanismului, nu roti limbile manual, pentru ca exista riscul sa se deplaseze de pe ax! Cand potrivesti ceasul, asigura-te ca este suficient spatiu intre cele trei limbi. Acestea nu trebuie sa se atinga intre ele, pentru a le permite sa se invarta corespunzator. Spatiul dintre ele se ajusteaza prin indreptarea lor usoara, fara insa a le roti sau deplasa de pe ax. In cazul in care una dintre limbi se deplaseaza/iese de pe ax, apasa uşor pe marginile cercului limbii, astfel incat sa o fixezi inapoi pe ax. Atentie, este foarte important sa tratezi cu mare atentie limbile indicatoare, fara o interventie mecanica exterioara, limbile nu ies de pe ax! Acest lucru va fi incadrat ca manevrare necorespunzatoare si nu va putea fi aplicata garantia.
  • Intretinere: ceasul se poate sterge usor de praf cu o carpa putin umezita, evitand atingerea si deplasarea limbilor.

Placute / magneti / tablouri / cutii din lemn si MDF

Termenul de garantie comerciala este de 2 ani de la data livrarii produsului, pentru deficiente imputabile Rodion butic. Garantia legala de conformitate este conform art. 16 din Legea 449/2003. Lipsa de conformitate se remediaza prin reparare sau inlocuire fara costuri suplimentare ori restituirea contravalorii produsului/aplicarea de reduceri corespunzatoare . Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala sunt de maximum 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre client.

Durata medie de utilizare este de 2 ani, cu conditia respectarii instructiunilor prezentate.

  • Instalare/amplasare: La placutele sau tablourile cu suport din metal, desfa cu atentie suportul fara sa il fortezi (se poate rupe) si fixeaza produsul in suport. Nu amplasa langa sursa de caldura, pe suprafete fierbinti, cu scantei, langa flacara si alte surse de aprindere sau in mediu umed. Nu lasa la indemana copiilor
  • Intretinere: se poate sterge usor de praf cu o carpa putin umezita.

Semne de carte / papetarie

Termenul de garantie comerciala este de 6 luni de la data livrarii produsului, pentru deficiente imputabile Rodion butic. Garantia legala de conformitate este conform art. 16 din Legea 449/2003. Lipsa de conformitate se remediaza prin reparare sau inlocuire fara costuri suplimentare ori restituirea contravalorii produsului/aplicarea de reduceri corespunzatoare . Perioada de remediere pentru garantia legala de conformitate si garantia comerciala sunt de maximum 15 zile calendaristice din momentul informarii de catre client.

Durata medie de utilizare este de 6 luni, cu conditia respectarii instructiunilor prezentate.

  • Intretinere: Nu aseza langa sursa de caldura, pe suprafete fierbinti, cu scantei, langa flacara si alte surse de aprindere sau in mediu umed. Nu il lasa la indemana copiilor. Evita indoirea sau ruperea cartonului.