plata si livrare

Livram oriunde in tara, pretul produselor nu include transportul. Lucram cu FAN COURIER sau POSTA ROMANA. Ai la dispozitie urmatoarele optiuni:

  • ridicare personala (Bucuresti, zona Berceni – Str. Huedin nr. 19)
  • curier cu plata in cont (anterior livrarii) – 17 lei
  • curier cu plata numerar ramburs (la livrare) – 23 lei
  • posta cu plata in cont (anterior livrarii) – 8 lei MOMENTAN INDISPONIBIL
  • posta cu plata numerar ramburs (la livrare) – 13 lei MOMENTAN INDISPONIBIL

* Pentru produsele personalizate (nume, data, culori, text, dimensiuni, alte modificari fata de model) – AVANS 50% DIN VALOAREA COMENZII, DAR NU MAI PUTIN DE 50 LEI. Exceptie – comenzile SUB 50 LEI SE PLATESC INTEGRAL INAINTE DE EXECUTIE. Plata se va face in baza facturii proforme primite la confirmarea comenzii. Multumim pentru intelegere!

** Tarifele  valabile pentru trimiteri standard. Pentru livrarile cu Fan Courier, tarifele sunt valabile la coletele cu dimensiuni maxime de 40x30x5 cm, maximum 1 kg (majoritatea produselor noastre se incadreaza aici) si pentru orasele aflate in ARIA DE ACOPERIRE STANDARD. Pentru livrarile in afara ariei de acoperite, plata produsului si a transportului se va face anterior livrarii. Tariful pentru colete mai mari si/sau kilometri suplimentari se calculeaza individual si iti va fi comunicat cand confirmam comanda. Fan Courier percepe o taxa suplimentara de 8 lei pentru livrare sambata. Pentru livrarile prin posta, tarifele sunt valabile la coletele standard.

*** Plata in cont ING Bank. La plata prin tranfer bancar, se poate aplica un comision in functie de banca.

**** ATENTIE! Recomandam plata prin transfer bancar/pay point. La ghiseul bancii numerar este posibil sa existe comision.

***** Coletul trimis prin curier ajunge de obicei a doua zi lucratoare de la trimiterea acestuia. Prin Posta Romana ajunge de obicei in 2-5 zile lucratoare. Avand in vedere ca transportul este un serviciu externalizat, Rodion butic nu poate fi facut responsabil pentru intarzierea livrarii coletului sau disparitia acestuia. In perioadele aglomerate ale anului (ex. Craciun, Black Friday), se pot inregistra intarzieri la expeditii care nu depind de activitatea Rodion butic.

Livram si in afara tarii, prin posta sau prin serviciile de curierat pe care ni le indici, urmand sa faci comanda la curier pentru ridicarea coletului de la noi.

Pentru ca aproape toate produsele se realizeaza doar pe comanda (nefiind deja in stoc), termenul de livrare se stabileste cu fiecare client, in functie de disponibilitate si termenul solicitat de tine. Timpul mediu de realizare a unui produs este de 2-10 zile (2-6 saptamani pentru comenzi tip marturii sau comenzi complexe). In anumite perioade aglomerate, executia poate dura mai mult. Produsele se livreaza maxim la termenul specificat de tine, doar dupa confirmarea de ambele parti a comenzii.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, se va aplica procedura practicata de curier.

Alte informatii

Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare, alaturi de asumarea Termenilor si conditiilor. Modalitatea si transele de plata vor fi stabilite de comun acord cu fiecare client. Rodion butic isi rezerva dreptul sa solicite plata produselor in avans (50%-integral), in special pentru produsele personalizate (nume, data, mesaj, anumite culori, dimensiuni etc.). Ai obligatia sa furnizezi toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Rodion butic nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile, imaginile etc. Daca pretul produsului sau alte caracteristici ale produsului au fost introduse gresit, Rodion butic va anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta in site. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate ulterior cu echipa Rodion butic.

Rodion butic isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze o comanda in cazuri de forta majora sau din motive obiective, pe care ti le vom comunica in timp util. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Rodion butic fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Rodion butic de la client.