IMPORTANT! Pentru produsele personalizate - AVANS 50% DIN VALOAREA COMENZII, DAR NU MAI PUTIN DE 50 LEI. Exceptie - comenzile SUB 50 LEI SE PLATESC INTEGRAL INAINTE DE EXECUTIE. Plata in cont ING, pe baza facturii proforme pe care o vei primi la confirmarea comenzii. Multumim pentru intelegere!
  Site-ul nu este un magazin online, nu exista cos de cumparaturi, campurile trebuie completate de mana.

  DETALII COMANDA*
  Unde ai plasat comanda

  Personalizare
  COMPLETEAZA IN CAMPUL DE MAI JOS daca doresti modificari fata de model (ex. culori, dimensiune) sau personalizari (nume, text)

  Optiuni suplimentare
  ANUMITE PRODUSE POT FI INSOTITE SUPLIMENTAR DE SEVALET DIN LEMN, RAMA, SUPORT METALIC (acolo unde se specifica pe site).
  COMPLETEAZA OPTIUNEA IN CAMPUL DE MAI JOS:

  Data maxima la care vrei sa primesti produsul
  COMPLETEAZA IN CAMPUL DE MAI JOS TERMENUL. In functie de acest termen, iti putem confirma sau nu comanda (depinde de gradul de incarcare si de complexitatea comenzii)*

  Modalitate de livrare si plata*
  SELECTEAZA OPTIUNEA TA din cele de mai jos (vezi mai multe detalii)

  Nume si prenume*

  Localitate si judet*

  Adresa completa*

  Numarul tau de telefon (pentru notificari legate de comanda)*

  Adresa e-mail*

  AICI POTI GASI PASII PENTRU EFECTUAREA UNEI COMENZI.

  Majoritatea produselor se lucreaza dupa primirea comenzii, pot fi gata in medie in 2 - 10 zile (intervalul difera in functie de disponibilitate si de complexitatea comenzii), plus durata transportului. De aceea, te rugam sa precizezi DATA MAXIMA LA CARE VREI SA AJUNGA PRODUSUL LA TINE. Dupa ce trimiti comanda, in maximum 48 de ore te vom contacta pentru a o confirma sau nu. Este esential sa ne furnizezi INFORMATII CORECTE si sa completezi cu atentie TOATE CAMPURILE FORMULARULUI, pentru ca nu putem onora comenzile care nu contin toate datele necesare livrarii (ex. lipsa cod produs, lipsa nume, telefon gresit, adresa incompleta etc.). Te rugam sa iti urmaresti e-mailul (INCLUSIV IN SPAM). Comanda ta va fi in lucru doar daca primesti confirmarea noastra, altfel te rugam sa revii cu un mesaj. Vezi toate detaliile in sectiunea PLATA SI LIVRARE.
  Pentru livrarile cu Fan Courier, tarifele sunt valabile la coletele cu dimensiuni maxime de 40x30x5 cm, maximum 1 kg si pentru orasele aflate in ARIA DE ACOPERIRE STANDARD. PENTRU LIVRARILE IN AFARA ARIEI, LUCRAM CU PLATA IN AVANS (PRODUS + TRANSPORT). Tariful pentru colete mai mari si/sau kilometri suplimentari se calculeaza individual si iti va fi comunicat cand confirmam comanda. Fan Courier percepe o taxa suplimentara de 8 lei pentru livrare sambata. Pentru Posta Romana, tarifele sunt valabile pentru colete standard.
  Prin curier, coletul ajunge de obicei a doua zi lucratoare de la expediere, prin Posta Romana in 2-5 zile lucratoare (durata efectiva de transport depinde de furnizorii serviciilor de transport). Durata transportului se adauga la timpul efectiv de realizare a produsului.
  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, in conformitate cu Termenii si conditiile de utilizare.
  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate, in conformitate cu Politica de confidentialitate si Prelucrarea datelor cu caracter personal.
  Am peste 16 ani.
  Daca vrei sa plasezi o comanda, trebuie sa introduci datele solicitate si sa confirmi casutele de mai sus. Confirmarea sau furnizarea de date este voluntara, insa fara aceste date nu vei putea comanda.